skip to Main Content

Redundant basstation för trådlösa nät.

Induo lanserar MR-1000 sin är basstation med redundant uppkoppling framtagen för ökad tillgänglighet i radiomodemsnät i verksamhetskritiska applikationer. Basstationen har så kallad hot-standby och kopplar automatiskt över till en annan sändare vid driftstörningar.

Radiomodemsbasstation SATELLINE-3ASSATELs radiomodem används ofta i krävande applikationer där systemen måste fungera i varje situation. I nät som används för samhällskritiska funktioner ställs höga krav på tillgänglighet. Med den nya basstationen MR-1000 kan dessa krav bättre tillgodoses.

Radiomodemsmastern MR-1000 är utvecklad av SATEL Oy, en finsk tillverkare av radiomodem. SATEL MR-1000 har en hög redundans genom att den automatiskt kan växla mellan två radiomodem vilket säkrar kommunikationen om ett fel uppstår.

SATEL MR-1000 är kompatibel med SATELLINE-3AS NMS radiomodem och kan levereras med 1 W eller 10 W uteffekt och finns tillgänglig för såväl VHF som UHF banden. MR-1000 är inrymd i en 19 tums rackmodul. Enheten har även redundant strömförsörjning och kylsystem.

MR1000 är byggd för enkel service och underhåll med modulär konstruktion och möjlighet att byta komponenter i enheten på plats. MR1000 kommunicerar via – Ethernet eller RS-232 gränssnitt. Den har en reläkontakt för anslutning till externt larmsystem (till exempel en GSM- eller SMS-larmsändare).

Redundant basstation för radiomodem

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök