skip to Main Content
Induo presenterar en ny radiolänk riktad till applikationer med höga krav på driftsäkerhet och miljötålighet. Det nya radiomodemet, SATELLINE-EASy Pro är en vattentät radiolänk med hög uteffekt för krävande applikationer.

SATELLINE-EASy Pro radiomodem långa avståndRadiomodemet SATELLINE-EASy Pro har en uteffekt på 35 W vilket ger en förväntad räckvidd på omkring 80 km. Radiomodemet baseras på den senaste tekniken och täcker hela 70 MHz i en och samma radio (vilket motsvarar upp till 560 olika kanaler i en och samma radio). Radiomodemet är framtaget för att tåla tuffa tag med en tålig konstruktion inrymd i en IP67-klassad aluminiumkapsling som tål såväl vatten som damm.

Radiomodemets föregångare, SATELLINE-3AS Epic Pro, används inom till exempel inom lantmäteri, positionering, vatten- och avloppsverk, informationssystem för kollektivtrafik samt eldistributionsnät och smart grid. Med det nya modemet kan längre avstånd nås och tack vare bredare frekvensband kan en och samma radio användas i de flesta länder, tidigare modeller har krävt en radio per land. För de som arbetar med positionering förekommer olika frekvenser på olika byggarbetsplatser. Med SATELLINE-EASy Pro kan de vanligaste frekvenserna täckas in av en enda radio och frekvensen kan lätt ändras via tryckknapparna på framsidan när arbetet på en ny plats skall påbörjas.

Robust trådlöst

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök