skip to Main Content
Elektronikbranschen röstade fram surfplatta som årets julklapp och det är tveklöst en storsäljare i år. Men surfplattans användande bygger till stor del på uppkoppling mot omvärlden, så vad gör man om det förestående julfirandet ståtar med svajig uppkoppling? Hur bra är täckningen egentligen för mobilt bredband via 3G där julfirandet skall äga rum? Och har svärmor egentligen ett fungerande WLAN?

Enligt Telias surfindex har våra surfvanor förändrats så pass att det i år är uppkopplad som är normaltillstånd. Vi anar att Facebookande tar plats i mer än ett vardagsrum och på allvar hotar julrimmen.

Men vad gör man om anslutningen till omvärlden är annat än pefekt? Induo Home har följande lösningar för en bekymmersfriare och mer uppkopplad jul:

3G förstärkare

3G boostern YX-400U är en 3G förstärkare som hjälper vid dålig inomhustäckning, den placeras i det fönster som vetter mot närmaste basstation för att nå maximalt resultat. Den målmedvetne ser till att julklapparna delas ut i detta rum och väljer julgranens placering i huset EFTER att boosterns placering valts under nogranna prestandatester. Med bra mobiltäckning kommer familjen kunna göra Facebookuppdateringar på plats istället för att avbryta och gå iväg till den stationära datorn i annat rum, julefrid på riktigt.

Svärmor saknar wifi

En 3G router med wifi gör det enkelt att skapa ett eget lokalt nätverk samtidigt som bästa möjliga 3G förbindelse kan uppnås om routern i fråga har extern 3G antenn. Om det stör julefriden att koppla in en 3G router i svärfars hem så placeras routern i bilen istället, förutsatt att parkeringen är någonstans i närheten, internet blir då tillgängligt för diskret surfande via WLAN.

Detta är två enkla och överkomliga lösningar för ett uppkopplat, mobilt liv. Lösningar som designade för att, förutom på julafton, göra nytta årets övriga 364 dagar. Dessa två lösningar är inte bara en uppskattad julklapp att ge bort, de är dessutom perfekta julklappar att ge till sig själv.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök