skip to Main Content

Medan det visar sig att Steve Jobs inte ville samarbeta med någon operatör utan istället bygga eget nät rullar de svenska operatörerna ut en ny firma de startat tillsammans. Välkommen till en ny vecka!

Eget iPhone-nät via wifi
Steve Jobs ville inte ha med operatörer att göra över huvud taget, han ville att den skulle använda det fria wifi-spektrumet. Nu blev det inte så utan AT&T var den första operatören att leverera kapacitet till iPhonen. Idag är vi ju på väg tillbaka till Jobs ursprungliga tanke med mobiler som inom en hyfsat nära framtid kommer använda wifi för lastbalansering.
Källa: IP Carrier

Chefen sa vad?
Har du koll på den trådlösa branschen? Vet du vem som kläckt ur sig de smartaste meningarna? Upp till bevis, para ihop citat med person!
Källa: Fierce Wireless

Ökad efterfrågan på mobilt bredband
Senast i förra veckan var vi inblandade i diskussioner om Apples iPhone 4S hade dålig antenn eller om det var mobilnäten som led av kapacitetsbrist. Vi är rätt säkra på att det var kapacitetsbrist som var boven. Här kommer en presentation om just kapacitetsbrist.

How to meet data demand?[slideshare id=10138761&w=425&h=355&sc=no]

Svenska operatörer startar ny firma
Telenor, Telia, Tele2 och 3 har bildat gemensamt bolag vars verksamhet skall gå ut på att hantera mobila betalningar. Redan kommande sommar ska svenska mobiltelefonikunder kunna använda de betaltjänster det nya bolagets tillhandahåller. Tanken är att ett gemensamt bolag för mobila betalningar skall göra dessa enklare och säkrare.
Källa: Telenor

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
×Close search
Sök