skip to Main Content

I vår webshop hittar du en ny GSM-baserad plattform som kombinerar larm, värmestyrning och övervakning i en enda produkt. ESIM364 larmar om någon bryter sig in, om temperaturen sjunker eller om strömmen går. Du kan använda den som GSM-larm och ha koll på inomhustemperaturen, dessutom går det snabbt att justera inomhustemperaturen via SMS om familjen fryser eller om det är risk för att vattnet fryser vid en köldknäpp. Genom att ha koll på temperaturen kan onödiga uppvärmningkostnader kapas, samtidigt som risken för vattenläckage på grund av köldskador minimeras.

Många tempsensorer

En av de stora nyheterna med ESIM364 är mängden tempsensorer den kan hantera. Du kan utrusta den med åtta temperatursensorer, dessutom baserad på kostnadsattraktiv teknik med hög precision! Temperatursensorerna kan mäta temperaturer i intervallet -55 till +125°C, dessutom kan varje temperatursensor i systemet namnges och tilldelas larmgränser, när en undre eller övre gräns uppnås kan en av ESIM364s utgångar styras samtidigt som ett SMS skickas för att meddela att temperaturgränser överskridits. Detta gör att det går att styra värme, pelletsbrännare eller kylanläggningar med hjälp av aktuell temperatur. Eftersom temperaturgivarna även kan appliceras på vattenrör går det att undvika frysning i vattenrören genom att ESIM364 i god tid talar om att temperaturen börjar nå ett kritiskt värde.

ESIM364 har tolv larmingångar och fyra utgångar, men kan expanderas med fler in- och utgångar.  ESIM364 har inbyggd trådlös kommunikation för anslutning av rörelsedetektorer, magnetkontakter och larmpaneler. Genom en inbyggd batteriladdare kan backupbatteri enkelt anslutas och hålla systemet igång när strömmen går. Produkten har inbyggd nätövervakning och skickar ett SMS om strömmen går. Det finns helt enkelt massor av möjligheter att skapa ett system som motsvarar dina önskemål!

Ny larm på svenska

Den allsidiga GSM-produkten ESIM264 har fått svenskt språkstöd. ESIM264 från Induo används som såväl GSM-larm som fjärrstyrning via SMS och återfinns i applikationer som hemlarm, processlarm och driftsövervakning. Genom att alla statusmeddelanden och larmtexter nu skickas som svenskspråkiga SMS blir det litet lättare att såväl komma igång som att tolka produktens information och larmmeddelanden.

”Vi har sänkt ribban för att komma igång med ESIM264. Även om många av våra kunder hanterar engelska så ökas produktens användbarhet genom det utökade språkstödet” säger Björn Moberg, delägare och grundare av Induo.

För de som redan har en ESIM264 kan en ny firmwareversion erhållas kostnadsfritt från Induo. Produktens firmware kan uppdateras med hjälp av en PC och en USB-kabel och uppdateringen är nästan lika enkel som att kopiera en fil till ett USB-minne. För den som känner sig osäker kan ESIM264 returneras till Induo och uppgraderas mot en mindre hanteringskostnad.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök