skip to Main Content

SATEL-LP-DO8

I/O modul med åtta open collectorutgångar som kan användas för att koppla SATEL-LP till PLC eller interfacereläer. Kompakt och lätt att installera.

Åtta utgångar
Variabel funktion för utgångar
Skruvplintsanslutning
Lysdiodsindikering

Artikelnr: F001026 Kategori: Taggar: ,

Beskrivning

SATEL-LP-DO8 är en I/O-modul med digitala utgångar avsedd för att användas i system med radiomodem och andra expansionsmoduler i SATEL-LP-serien. Utgångsmodulen ansluts till radiomodem eller andra expansionsmoduler med hjälp av en smidig snabbkoppling, T-BUS, som sitter på modulens baksida och kopplar samman alla enheter i systemet. I/O-modulen kan kopplas samman med flera andra I/O moduler och varje nod kan bestå av upp till 32 stycken I/O-moduler. SATEL-LP-DO8 har åtta open collectorutgångar och används för att ansluta I/O-utgångar till PLC eller interfacereläer.

I/O-modul med digitala utgångar

Varje open collectorutgång kan hantera laster upp till 200 mA vid 30,5 VDC. Installationen är enkel, modulen snäpps enkelt fast vid DIN-skenan och radiomodemet och konfigureras via tumhjulet på I/O-modulens framsida. DIP-switchen på enhetens framsida kan användas för att ställa utgångens funktion till växlande funktion eller följande funktion. DO8 har en godkännanden för en rad olika miljöer inklusive ett IECEx Certifikat (liknande ATEX).

Tillverkarens benämning: YI0107

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation SATEL DO8
Matningsspänning: 19,2-30,5 VDC (T-BUS)
MTTF: 230 år vid 100% användningscykel
Isolation: Galvanisk isolation
Överspänningsskydd: Ja
DIP-switchar: Inställning och programmering, utgångsfunktioner
Mått 17,5/99/114,5 mm
Temperaturområde: -40 – +70°C
Anslutning: Skruvplintar, 0,2-2,5 mm2
Kapsling: Plast
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Manual

Hämta datablad
Hämta snabbguide

Back To Top
×Close search
Sök