skip to Main Content
LR77 v2 LibratumLR77 v2 Libratum är en ny 4G router och en 4G-version av den populära 3G routern UR5i v2 Libratum. Routern, som finns i plast eller aluminiumkapsling, är framtagen för applikationer som fastighetsautomation, betaltransaktioner och mobila applikationer. Genom en robust konstruktion och stabilt operativsystem erbjuder routern både driftsäkerhet och pålitlighet.

4G router med allt du behöver

LR77 v2 Libratum är en router med dubbla SIM-kortsplatser, dubbla Ethernetportar och med wifi som tillval. Den kan beställas med plast- eller aluminiumkapsling. Conel LR77 v2 Libratum v2 är testad och godkänd för montering i fordon (E8-certifiering).

Conel LR77 v2 Libratum har en rad funktioner för att garantera säker uppkoppling mot omvärlden. Dels finns en rad olika funktioner i routern som säkerställer att den alltid är uppkopplad genom att den övervakar uppkopplingen och automatiskt startar om routern om problem uppstår. Dels finns en rad olika lösningar för VPN-uppkoppling integrerat i routern från början med tunnelprotokoll som IPSec, Open VPN, L2TP, X.509 och GRE.

4G-routern LR77 v2 Libratum bygger på samma plattform som LR77 v2 men kan, till skillnad från LR77 v2, inte utrustas med extraportar med funktioner som RS-232, I/O-portar eller M-bus. Den har heller inte inbyggd GPS vilket LR77 v2 har.

Mer om routern

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök