skip to Main Content
GSM-, 3G- och 4G-näten har en bra utbyggnad över hela landet vilket gör det lätt att snabbt komma igång. Vi har samlat ett brett utbud av produkter som kommunicerar via mobilnäten, exempelvis för överföring av larm, för fjärrstyrning eller för datakommunikation i form av modem och router för uppkoppling av nätverk

Från 3G/4G routrar till GSM-larm och GSM-modem

Mobilnäten utgör en bra infrastruktur för kommunikation mellan maskiner (M2M) då det finns ett bra utbud av hårdvara, tjänster och nät. Men det är inte bara maskiner och fastigheter som behöver kommunicera, näten används även för fjärrstyrning och fjärravläsning, för positionering och i larmsystem eller för kameraövervakning.

Oavsett om ditt behov är att föra över en styrsignal via SMS till ett relä eller koppla upp en maskin via en VPN uppkoppling med egen IP adress över 4G-nätet har vi produkter, antenner och idriftsättningsklara lösningar för att klara jobbet.

sim för olika behov

Vi har en lång erfarenhet av kommunikation via 3G, GPRS, EDGE och SMS, en kunskap vi gärna delar med oss av.

Snabb industriell router

Routrar

Vi har ett brett utbud av 4G/3G/GPRS routers. Produkter anpassade för att koppla upp nätverk i såväl stationära som mobila applikationer. Våra routrar är robust konstruerade och anpassade för krävande applikationer. Routrarna finns för GSM/GPRS, 3G och LTE (4G) och NMT450 samt en kombination av dessa.

Routrar

Maestro M100 2g

Modem

Modem för uppkoppling av maskiner och processer med RS-232 eller RS-485 via GSM eller 3G. Pålitliga slitvargar som håller uppkopplingen igång år ut och år in. Klarar stora miljöpåfrestningar och krav från både industriella applikationer och användning i entreprenadmaskiner eller RTK.

Modem

Styr och övervaka via SMS eller app

Fjärrstyrning

Att fjärrstyra via mobilnätet kan innebära att påverka reläer via SMS, samtal eller app. Vi har en rad olika lösningar för integration i din utrustning, eller redan färdigbyggda lösningar i vattentät kapsling.

Fjärrstyrning

Styr relä via GSM som sms eller samtal

GSM-larm

Våra GSM-larm överför larm från objekt eller driftslarm som SMS, samtal eller till epost. Förutom kontaktinformation kan information som temperatur, relästatus eller nätspänningsstatus från snart sagt var plats i världen.

GSM-larm

Batteridriven GSM-enhet ESIM4

I/O-överföring

Analoga 4-20 mA eller 0-10 V strömslingor, digitala signaler eller pulser via GSM? Vi har produkter för dig som vill överföra ett par enstaka I/O och för dig som vill kunna ha koll på din anläggning på distans.

Fjärrstyrning

Styr relä via GSM som sms eller samtal

Antenner

En GSM, 3G eller 4G enhet behöver en god antenn för att kunna överföra information. Med våra högkvalitativa antenner får du en pålitlig komponent i ditt system som fungerar år ut och år in utan tillsyn.

Antenner

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök