skip to Main Content
Produkten har utgått.
Radiomodulen WSN802G från RF Monolithics (RFM) kan strömförsörjd med ett enda AA batteri överföra mätvärden och styrsignaler i fem år utan laddning eller byte av batteri.

Strömsnåla radiomoduler för 2,4 GHz

Radiomodulen är kompatibel med vanliga trådlösa nätverk, WLAN. För att åstadkomma den låga energiförbrukningen och långa batteritiden kommunicerar modulen WSN802G med 1-2 Mbit/s överföringshastighet, vilket är fullt tillräcklig för överföring av mätvärden och styrsignaler. När modulen sänder är strömförbrukningen mindre än 200 mA vilket möjliggör strömförsörjning från ett batteri. Med en avancerad stand-by funktion sätts modulen i strömsparläge när den inte sänder eller tar emot. I stand-by är strömförbrukningen mindre än 8 µA vilket gör att den kan drivas från ett AA lithium batteri i mer än fem år, beroende på kommunikationsintensiteten.

Modulen WSN802G erbjuder många funktioner och är lätt att integrera. Bland de inbäddade funktionerna finns automatisk överföring av status från enheter med analog, digital eller seriell I/O. Radiomodulen är programmerbar och behöver ingen specialanpassad applikationsmjukvara eller extern processor. WSN802G är kompatibel med trådlösa nätverk som följer 802.11b/g standarderna. Den känsliga mottagaren gör att modulen, som har en uteffekt på 10 mW, har en räckvidd på omkring 50 m inomhus och 250 m utomhus. Eftersom radiomodulen mäter 2,6 x 2,7 cm är den så kompakt att den kan integreras i de mest varierande applikationer.

Radiomodul för wlan
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök