skip to Main Content
Modemet har utgått och ersätts av Maestro M100 3G.

3G modem för HSUPA.

ZadaCOM 3G+ är ett 3G modem med USB port för en snabb, fast eller mobil, uppkoppling till GSM och 3G-nätet.

Pga höjda priser från vår leverantör har vi beslutat ta bort produkten ur sortimentet och den kan inte längre beställas. Vi rekommenderar istället 3G modemet Maestro Heritage om du söker täckning och prestanda.

Tack vare HSUPA-tekniken är ZadaCOM ett snabbt alternativ för uppkoppling av datorer, maskiner eller andra anläggningar via 3G nätet. Med HSUPA kan hastigheter upp till 7,2 Mbit/s nås, vilket ger ett mycket konkurrenskraftigt alternativ till en ASDL förbindelse. ZadaCOM stöder 3G med HSUPA teknik, den nya tekniken för riktigt snabb 3G uppkoppling, men om täckning eller utbyggnad saknas övergår modemet till UMTS, EDGE eller GPRS trafik.

ZadaCOM 3G modem levereras med en extern antenn som ger bra täckning i de flesta förhållanden. Den medföljande antennen kan skruvas av och då ges möjligheten att ansluta kraftfullare externa antenn så att god täckning nås även där det är litet längre till basstationen. Modemet spänningsmatas direkt från USB porten och kan användas i både fasta och mobila applikationer.

Med ZadaCOM HSUPA modem kan du uppnå 7,2 MBit/s vid nedladdning. Vid uppladdning är hastigheten upp till 2,1 Mbit/s, den reella hastigheten är beroende på antalet samtida användare och även utbyggnaden av HSUPA på den plats du befinner dig. Enheten är operatörsoberoende och SIM kortet kan lätt bytas vid behov. I dagsläget stöds HSUPA av Telia, Tre och Telenor.

3G modemet ZadaCOM 3G+ har en användarvänlig mjukvara och kan användas med Windows XP, 2000 och Vista samt med Linux och Mac OS 10.4 och senare. Mjukvaran innehåller en del användbara funktioner, du kan till exempel skicka SMS eller se den aktuella signalstyrkan.

3G modem från Zadako med 3G
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök