skip to Main Content
Nu påbörjar vi på Induo ett helt nytt och spännande kapitel i och med att de första ethernet radiomodemen från SATEL på svensk frekvens anlänt. Radiomodemen som täcker hela 400 – 445 MHz i ett och samma radiomodem skall snart ut på fältet och göra tjänst i verkliga livet. Först ut är en länk på upp till 9 km med trådlös Ethernet punkt till punkt.

I och med lanseringen av SATELLAR har marknaden äntligen en lösning anpassad för att överföra ethernet trafik trådlöst över längre avstånd. Att bygga långa länkhopp baserat på 2,4 GHz har länge varit den enda lösningen för att med någon så när ekonomi kunna överföra ethernettrafik trådlöst. Eftersom 2,4 GHz bandet har en uteffektsbegränsning på 100 mW är inte tekniken lämpad för längre sträckor och det är där SATELLAR gör entré som ett modernt alternativ i tiden för trådlös ethernet kommunikation över längre avstånd.

”Sedan 1994 har jag jobbat med SATELs radiomodem. Det var året efter JR och Dallas gjort sorti ur TVn och Volvo 240 hade precis slutat tillverkas. SATEL presenterar i samma veva det första PC kompatibla radiomodemet SATELLINE-2ASx som revolutionerande kan kommunicera med en PC och ett vanligt terminalprogram i DOS eller Windows 3.11. Det var 1994. Nu skriver vi 2010 i almanackan och Induo är sedan 2008 SATELs generalagent i Sverige, allt annat är historia. Jag har stora förväntningar på det nya radiomodemet från SATEL, jag har sett många radiomodemsprodukter lanseras under mina snart 16 år i branschen. Helt klart är SATELLAR den produkt som under dessa år berört mig mest. Den innehåller en rad av de egenskaper som jag i många, många år önskat återfinna i ett radiomodem. SATEL träffar med hammaren mitt på spiken, det här ethernet radiomodemet saknar motstycken och jämförelser med andra radiomodem känns överflödiga” säger Ulf Seijmer, marknadsansvarig på Induo

SATELLAR radiomodem

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök