skip to Main Content
Induo introducerar Voicefax, en GSM baserad produkt som ersätter fasta telefonledningar. Voicefax ersätter det traditionella telefonjacket med en produkt som kopplar samtalen via GSM nätet istället för via det fasta telefonnätet.

Faxa och ring utan fast linjeVoicefax stöder såväl talsamtal som fax, dessutom finns ett inbyggt modem för uppkoppling av datorer. ”Mobila växellösningar och användande av mobiltelefoni har aldrig varit större, därför är vi övertygade att Voicefax ligger rätt i tiden. Med Voicefax kan kostnader sparas både i befintliga anläggningar och vid nyinstallation. Enheten kommunicerar via GSM och är lätt att installera av i stort sett vem som helst” säger Ulf Seijmer, marknadsansvarig på Induo.

Voicefax är lätt att idriftsätta, telefon och fax kopplas in till vanliga moduläruttag (RJ11) på enhetens baksida. Den inbyggda, bakgrundsbelysta displayen presenterar inte bara inringande nummer utan även den aktuella täckningen eller status på fax som skickas eller tas emot. Voicefax kan användas som ersättare till den fasta telefoninstallationen i många olika sammanhang. Vanliga användningsområden för Voicefax är när någon:

– behöver tillgång till en extra linje för fax men vill inte betala kostnaden för en fast linje

– vill installera en fast telefon i en lokal, filialkontor eller bostad men inte vill bekosta framdragande av fast kabel

– har dålig täckning med mobiltelefon på en plats som till exempel lantställe eller fritidsbåt. Genom att använda Voicefax kan bättre täckning erhållas tack vare möjligheter till extern antenn.

– har en byggbod, projektkontor, ett event eller en tillfällig lokal där fast telefon behövs under en begränsad tid.
– vill ha en telefon utan knappsats som skall ringa ett förutbestämt nummer för att beställa taxi, som nödtelefon eller i en obemannad reception eller porttelefon. Med Voicefax kan ett förprogramerat nummer läggas in som automatiskt rings upp när någon lyfter på luren.

Voicefax är tillverkad i Europa enligt europeiska specifikationer. Den uppfyller de nödvändiga miljö-, tekniska- och säkerhetsmässiga godkännanden och certifikat som behövs för att få säljas på den europeiska marknaden så som CE och RoHS godkännande. Enheten levereras med programvaror för konfiguration, mjukvara för SMS-sändning från PC samt drivrutiner för att använda Voicefax som USB modem.

GSM Gateway Voicefax

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök