skip to Main Content
Induo lanserar Wzzard, en banbrytande produkt som sammanlänkar standardsensorer trådlöst i robusta MESH-nätverk för överföring av mätdata. Wzzard flyttar intelligensen i nätverket närmare sensorerna vilket ger både robustare nät och effektivare kommunikation än i traditionella SCADA-system. Wzzard tar sikte på en bred marknad och fungerar i applikationer där maskiner skall kopplas upp mot omvärlden, till exempel inom industriell automation, processindustri, vatten- och avlopp, elnät, fastighetsautomation och mätvärdesinsamling.

Smarta och säkra sensornätverk

Wzzrd är framtagen för att integratörer skall kunna skapa säkra, sjävförsörjande och skalbara trådlösa sensornät för M2M och sakernas internet (IoT) i tuffa miljöer. Varje enhet kan själv ha uppgifter om gränsvärden och fatta beslut längre ut i näten för minskad responstid.

Wzzard finns i olika modeller som passar de vanligaste sensortyperna och skapar en säker trådlös förbindelse till en gateway som i sin tur via internet eller intranät står i förbindelse med omvärlden. Wzzards noder kan konfigureras från en smartphone eller surfplatta och är kompatibel med Android eller iOS. Noderna kan ansluta sig till mesh-nätverket utan kontakt med gateway, trafiken i nätet styrs av noderna, dessa bestämmer en optimal väg att via andra noder eller direkt nå fram till systemets gateway och sedan vidare på nätverket. Noderna finns i modeller som skruvas fast samt modeller med magnetfästen, de är IP67-klassade för att klara tuffa påfrestningar. Gatewayen kan kommunicera via mobilnäten (3G/4G) eller via fast ethernetuppkoppling.

Wzzard använder SmartMesh IP® trådlös sensorteknologi från Linear Technologies Dust Networks. Wzzard använder sig också av publicerings- och prenumerationstransportprotokollet MQTT som är avsett för sensorkommunikation. Till skillnad från traditionella SCADA-protokoll har MQTT minimalt med begränsningar av vilken typ av data som distribueras vilket gör det möjligt för flera olika tillämpningar att använda sig av samma information.

IP67 klassade noder

Wzzard trådlösa sensornätverk

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök