skip to Main Content
ELAN3 är en produkt som gör det möjligt att styra och övervaka via ethernet. ELAN3 är en kompakt och prispressad produkt med in- och utgångar, I/O och nätverksport. ELAN3 kan konfigureras för fyra ingångar och en utgång eller tre ingångar och två utgångar.

Styr ingångar och utgångar via nätverket

ELAN3 har digitala (av/på) ingångar som konfigureras som NO eller NC. Utgången är av open collector typ varför vi rekommenderar anslutning av relä om du vill styra större laster.

I vårt sortiment finns reläer som passar ELAN3 och det är dessa vi utgått från i vår beskrivning nedan där vi visar hur du kopplar ett relä till utgången på ELAN3.

Steg 1: Börja med att logga in i enheten. IP adressen är 192.168.3.155 observera att din dator MÅSTE vara på samma nät till exempel genom att den har 192.168.3.2 som IP-adress. I rutan skriver du in användare: 1234 och lösenord: 1234
Steg 2: Om du vill ändra enhetens IP adress så gör du det i rutan Network, glöm inte att ändra datorn efteråt, tänk på att även Gateway MÅSTE vara rätt för ditt nätverk.

ELAN 3 skärm för konfiguration

Steg 3: För att styra utgångarna, gå till Outputs och välj vilken utgång du vill ändra, det dyker då upp en dialogruta på skärmen och när du klickar OK så ändras utgång 1 i exemplet.

Konfigurera ELAN3s utgång

Steg 4: Anslut den spänning du vill att reläet skall mata ut till plint 11. När du i Elan3-menyn väljer Output1 ON och klickar OK så får du ut spänning på reläets plint 14, samma som du matar in på plint 11. Om du sen väljer OFF så bryts spänningen. Det relä vi tillhandahåller hanterar laster upp till 16A.

Koppla in ELAN3 till relä

I/O via ethernet för montage på DIN-skena

ELAN3

Styr och övervaka I/O via ethernetELAN3 gör det möjligt att styra och övervaka I/O via ethernet. ELAN3 marknadsförs under vårt varumärke Induo Net och finns normalt för omgående leverans.

ELAN3

Interfacerelä

Enfas 24V relä

24V relä för inkoppling till ELAN3 enligt ovanstående skiss. Avsett för upp till 230 VAC last.

Relä till ELAN3

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök