skip to Main Content

Spark IoT -Induos IoT innovationshub

spark-iot

Här släpper vi loss den kreativa potentialen i sakernas internet för att inspirera till nya idéer och lösningar som kommer att revolutionera vårt sätt att leva och arbeta. Vi ligger i framkant av IoT och vill alltid tänja gränserna för IoT-teknikens möjligheter och utnyttja den för att skapa innovativa ekosystem som löser verkliga problem.

Förändra framtiden

Här samlar vi IoT-produkter och innovationer som kan förändra framtiden men som vi inte säljer via vår webshop utan primärt endast i projektform. Dessa IoT-produkter ger nästan oändliga möjligheter till innovation. Vi tillhandahåller de verktyg och den expertis du behöver för att förverkliga dina idéer.

Här delar vi med oss av möjligheterna med IoT i form av olika produkter som kan ge näring åt nya idéer. Våra IoT-enheter kan hjälpa er att ta er verksamhet till nästa nivå. Kanske vill ni öka effektiviteten, förbättra kundupplevelsen eller hitta nya affärsmodeller?

Vi hjälper dig med:

 Framtidens lösningar
Hjälp att komma igång
Projektledning

Effektiv optimering av avfallshantering

Sensorer för avfallshantering för sopkärl. Våra IoT-sensorer kan hjälpa städer och företag att övervaka avfallsnivåer, optimera tömning och minska transportvägarna. Med realtidsdata om avfallsnivåer kan företag planera effektivare, minska antalet resor som behövs för att samla in avfall och minimera miljöpåverkan.

Läs mer

Parkeringssensorer

Parkeringssensorer kan hjälpa förare att hitta parkeringsplatser snabbt och enkelt, vilket minskar onödiga resor för att hitta en ledig plats. Det effektiviserar inte bara trafiken utan kan även öka attraktiviteten för en viss region genom att göra det enklare för besökare. Det kan ge en bättre och effektivare hantering av handikapptillstånd. Med realtidsdata om parkeringstillgänglighet gör sensorer det enkelt att hitta lediga platser och navigera till dem, vilket sparar tid åt förarna och minskar frustrationen.

Spårning av tillgångar

Innovativ spårning av tillgångar är ett annat område där vi genomfört många lyckade projekt. Våra trackers kan användas för att övervaka allt från fordon till utrustning, vilket gör det enkelt att hålla koll på värdefulla tillgångar och garantera deras säkerhet. Med GPS-spårning och andra avancerade funktioner ger våra spårare realtidsdata som kan användas för att optimera verksamheten och förbättra kundservicen.

Universalsensorer för IoT

Vi erbjuder också en rad industriella sensorer som kan hjälpa företag att övervaka sin verksamhet och optimera processer. Våra sensorer kan spåra allt från temperatur och luftfuktighet till rörelse och tryck, vilket ger värdefulla insikter om hur maskiner och utrustning fungerar. Med data i realtid kan företag fatta bättre beslut, minska stilleståndstider och förbättra produktiviteten.

Vi får ditt IoT-projekt att lyckas

Vi åtar oss att hjälpa företag att utnyttja IoT:s kraft för att omvandla sin verksamhet och förbättra kundupplevelsen. Så varför vänta? Frigör den fulla potentialen i ditt företag. Utforska vår samling innovativa produkter och låt oss hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra IoT-lösningar och hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök