skip to Main Content

Nu närmar sig sommarsemestern, något som får många att tänka litet extra på säkerheten hemma eller på företaget. Under föregående sommar hjälpte vi på Induo många att höja säkerheten ett snäpp med enkla medel. Med en MMS kamera kan ett område snabbt täckas in och övervakas via mobiltelefonen, händer något meddelas man via MMS. En annan uppskattad funktion är möjligheten att få en ögonblicksbild av vad som händer på platsen, genom att skicka ett SMS till kameran returnerar den en ögonblicksbild.

Larmkamera med mobilnätsuppkoppling

Föregående sommar hjälpte vi många att få till en enkel övervakning i de mest skiftande applikationer. Många privatpersoner beställde vår MMS kamera för att övervaka hem och egendom under sommarsemestern men även företagare ville ha koll på sitt medan de semestrade runt om i världen.

”Vi har levererat MMS kameror till lagerutrymmen, förrådscontainers men även till bensinstationer och restauranger som använt kameran för att temporärt övervaka utrymmen som endast används på sommaren” säger Ulf Seijmer, Creative Director och marknadsansvarig på Induo.

MMS kameran från Induo finns att beställa i Induos nyöppnade webshop www.induohome.com. Betalning sker med kreditkort eller mot faktura.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök