skip to Main Content

Även om mer än 2/3 av trafiken från Kinesiska mobiler går vi wifi vilket vi skrev om här om dagen så fortsätter mobilabonnemangen i Kina att öka. VFL skriver i ett inlägg att det i augusti fanns 1,07 miljarder mobilabonnemang i Kina varav 18 procent är 3G-abonnemang.

LTE är troligen nästa arena för stämningar inom telekombranschen. De stora aktörerna har hamstrat patent inom LTE vilket troligen kommer att säkra framtiden för advokaterna i telekom ett par år till.

Det är fredag, höst och regn som gjort för att sitta inne och knåpa i helgen med andra ord. Om du liksom vi gillar Linux (flertalet av våra produkter har Linux operativsystem som till exempel 3G/4G-routers från Conel och SATELLAR radiomodem) så kan vi tipsa om en klipp-och-klistra-övning som resulterar i Linuxpingvinen Tux.

Genom att flytta ut en del processorkraft från accesspunkter till en bakomliggande server kan kostnaden för själva basstationen eller accesspunkten hållas nere. Tekniken kallas CloudMAC och har prisats internationellt och utvecklats i Karlstad.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök