skip to Main Content

Att styra ett eluttag utomhus via sms har varit efterfrågat men svårt att åstadkomma. En lösning är vår Qgate, ett trådlöst uttag kopplat via GSM-nätet men det är avsett endast för inomhusbruk. Vi har därför på riktigt tänkt outside the box, och byggt vidare på ”the box” vårt värmestyrningspaket small.

Induo Home lanserar därmed ett Motorvärmarstyrningspaket för SMS som består av en GSM-enhet med en trådlös kommunikation till ett robust eluttag som kan styra förbrukare med upp till 3500 W belastning. Skicka ett SMS när du vill aktivera uttaget, skicka ett nytt när du vill slå av det, så enkelt är det.

Värmarstyrning med trådlöst uttag

Låda för motorvärmarestyrning

Paketet består av en låda som placeras inomhus eller utomhus, den innehåller en GSM-enhet med inbyggd antenn, och en sändare som trådlöst skickar signaler till ett utomhusuttag som kopplas till till exempel motorvärmare. Till själva huvudenheten kan även larmsensorer kopplas om så önskas, det gör att lösningen inte är ”bara” ett trådlöst uttag, det går att övervaka ett mindre garage eller hus med denna lösning. Paketet säljs komplett och klart med ett kontantkort för Telia laddat med 50 kr, dessutom lägger vi in ditt nummer innan leverans så det bara är att idriftsätta burken.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök