skip to Main Content
Att ha kontroll över egendom och själv stå för övervakningstjänster är något som är allt mer populärt. Vi erbjuder ett par olika kameraövervakningslösningar för mobilnäten för larmpresentation via mail, MMS eller 3G.

Kameraövervakning via GSM och 3G.

Smidigheten att när som helst och i princip var som helst koppla upp sig mot en kamera är något som många efterfrågar. En direkt notifiering till mobilen i realtid om någon rör sig i lokalerna är värdefull information. Med våra kameralösningar kan du snabbt installera övervakning och ha koll på din egendom.

För dig som vill ha en lösning för driftövervakning eller ett larmsystem rekommenderar vi att du tittar vidare på våra lösningar för larm och driftövervakning via radio och GSM/3G.Om du har en befintlig övervakningskamera har vi ett brett urval av routers och modem för att koppla den via mobilnäten.

Kameraövervakning
Övervakningspaket för 3G

3G-kamerapaket

Paket med router och utomhuskamera för överföring av rörlig bild via 3G. Ett komplett, färdigkonfigurerat paket för pålitlig överföring från övervakningskameran som ingår.

Kamerapaket

GSM kamera/MMS kamera med trådlösa tillbehör

GSM-kamera

Komplett paket för övervakning av lokaler eller utrymmen inomhus inklusive inbyggd GSM-enhet. Kameran distribuerar vi via vårt dotterbolag Induo Home.

MMS-kamera

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök