skip to Main Content
RUT-550 är en ny 4G/LTE router med inbyggd switch och med wifi, det går alltså att koppla upp sig via lokalt nätverk såväl med tråd som trådlöst. RUT-550 definierar vi som en instegs-m2m-router, en router med robust kapsling, byggd på komponenter som klarar industriella krav, med ett lågt pris men med begränsade funktioner.

Lte router med tre antennerÄven om funktionerna är begränsade jämfört med till exempel en LTE router från Conel, så finns det i RUT-550 grundläggande säkerhetsfunktioner med möjlighet att till exempel göra VPN-uppkoppling och att starta om routern på distans via SMS. Dessutom finns en inbyggd watchdog som håller koll på uppkopplingen och startar om routern om den tappar kontakten med omvärlden.

Routern kan monteras på DIN-skena med ett separat fäste. Den spänningsmatas med 7-30 VDC och har ett rikt stöd för olika LTE-band, den kan kommunicera via LTE på 800, 900, 1800, 1900, 2100 och 2600 MHz. Finns inte 4G på platsen då övergår routern till 3G och därefter 2G. Vad gäller 4G så har routern en teoretisk maxhastighet på 100 Mbit/s nedladdningshastighet och 50 Mbit/s uppladdningshastighet, men även för 3G erbjuder den bra prestanda med upp till 42 Mbit/s nedladdningshastighet och 5,7 Mbit/s uppladdningshastighet.

För att komma upp i dessa hastigheter rekommenderas användning av dubbla externa antenner, tre antenner medföljer i leveransen, två för 4G och en för wifi. Tack vare att routern har antennkontakter av SMA-typ kan antennerna bytas till kraftigare antenner vilket kan vara en fördel i till exempel fasta installationer.

RUT-550 LTE router

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök