skip to Main Content

encore networks

Manualer och steg-för-steg instruktioner i all ära, vi på Induo vill med våra instruktionsvideos erbjuda mer av våra kunskaper på ett lättillgängligt sätt. I utförliga steg för steg instruktioner visar vi hur man kommer igång med våra produkter, vilka inställningar som kan göras och vad som är bra att tänka på. Just denna sida avhandlar produkter från Encore Networks, även om Encore Networks upphört med sitt sortiment så är det viktigt att inte informationen förloras.

Se allt på YouTube

Samtliga våra klipp hämtas från vår YouTube kanal som innehåller hundratals instruktionsvideos och produktpresentationer. Här nedan hittar du de mest efterfrågade filmerna. På vår websida hittar du även under respektive produkt hittar du närmare instruktioner för varje film.

Komigång med EN-2000

EN2000 utan wifiVi går igenom hur EN-2000 fungerar och hur du gör grundinställningar av routern.

Komigång med EN-2000

Komigång med Encloud

Encore EncloudVi går igenom hur övervaknings- och konfigurationsprogrammet Encloud är uppbyggt och hur du kan konfigurera olika saker i programmet.

Komigång med Encloud

Om du vill ha tips om allt från hur 4G/5G fungerar eller vad de olika ”signalstyrkeplupparna” på telefonen betyder, då har vi en hel sektion med kunskapstips dedikerade till just mobilnäten. Om du istället vill veta mer om VRRP, PoE eller annat som är generellt relaterat till 4G och 5G routrar, följ länken nedan och dyk vidare i ämnet.

Läs mer i våra guider

Om du har ytterligare frågor som inte besvaras av våra guider så kan du kontakta vår support som hjälper dig innan och efter köp via vår supportportal. Du kan även boka support-tid mot en tillkommande avgift om du behöver ytterligare hjälp.

Till vårt supportformulär

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök