skip to Main Content

Att kommunicera trådlöst i höga hastigheter med objekt som rör sig snabbt kan vara en utmaning. Med RADWIN 5000 mobility introduceras möjligheterna att snabbt överföra data mellan rörliga objekt. Den nya lösningen erbjuder en överföringshastighet om 100 Mbit/s till och från objekt som rör sig i hastigheter på upp till 200 km/h. Lösningen är anpassad för applikationer som internetaccess eller videoöverföring från till fordon, fartyg och tåg.

För till exempel videolänkar

RADWIN 5000 mobility erbjuder en pålitlig överföring lämpad för till exempel videoöverföring från rörliga objekt, internetaccess för kollektivtrafik, kommunikation mellan fartyg och hamn samt obemannade farkoster på, över eller under marken. RADWIN 5000 erbjuder en hög kapacitet med 100 Mbit/s per basstation som kan fördelas mellan en eller flera mobila och fasta enheter. Kapaciteten kan fördelas dynamiskt beroende på önskad upplänk/nedlänkshastighet.

Snabb radiolänk

RADWIN 5000 HPMP är en punkt till multipunktlänk för upp till 250 Mbit/s per basstationssektor. Radiolänken vänder sig till dem som söker radiolänkar med hög kapacitet och en garanterad bandbredd per användare.

Räckvidden är upp till 10 km, något som lätt kan förlängas då lösningen stödjer roaming mellan basstationer. Produkterna är anpassade för utomhusbruk med vatten- och dammtät IP67 klassad kapsling samt breda temperaturtoleranser som garanterar funktion mellan -35 ° och +60° C.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök