skip to Main Content

ComAnt Y++++ yagiantenn

5 993,00kr7 579,00kr Ex.moms

ComAnt Y++++ är en yagiantenn med tio element och 12dBi förstärkning. Antennen är tillverkad av UV-beständiga material som plast och aluminium. Antennen är testad inom spannet -40° – +80°C och IP67-klassad. ComAnt Y++++ levereras med fäste för montering på antennmast. Antennens tåliga konstruktion ger många års problemfri drift även i krävande svenskt klimat, antennen är ett populärt val på understationer i privata radionät där avstånden är långa.

12 dBi yagi
IP67-klassad
N eller TNC-kontakt
Lätt och tålig

Rensa

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori:
ComAnt Y++++ är en tioelements yagiantenn, en robust riktantenn speciellt framtagen för hårt väder och de varierande vädertyper vi möter i norden. ComAnt Y++++ är ett bra antennval som testats på jordens alla kontinenter, en antenn som håller i många, många år utan speciellt underhåll. Antennerna från CompleTech är utvecklade och testade i Finland, sedan över 25 år tillbaka, de produceras i EU.

Tålig riktantenn

ComAnt-riktantennerna har en lätt konstruktion avsedd att tackla påfrestningar från vind mycket bra, även om antennen är isbelagd. Antennerna från CompleTech är både vatten- och dammtäta enligt IP67 och konstruktionen gör den motståndskraftig mot snö och is. ComAnt Y++++ har 12 dBi antennförstärkning och levereras med N-hona eller TNC hona kontakt.

Tåliga
IP67
N & TNC
Radio/GSM/3G/4G
Garanti

Robusta antenner med bra väderskydd

ComAnt Y++++ antennen har en väderskyddad design, alla antennelement är ingjutna i PU-skum vilket i kombination med ett skyddande glasfiberhölje gör att vatten stängs ute från att tränga in i antennen. Tack vare plasthöljet är antennen inte känslig väder som regn, snö och is. Även om hårt väder råder kommer inte antennens egenskaper att påverkas. Plasthöljet är en fördel jämfört med antenner med ytterhölje i metall, metallantenner påverkas normalt av vatten, snö och is på antennelementen, CompleTechantennerna påverkas inte alls.

När ComAnt Y++++ skall monteras behöver inte en skylift eller en lyftkran hyras in, genom att varje antenn har en låg vikt kan en ensam installatör lätt installera antennen utan medhjälpare.

Antennen har goda utbyggnadsmöjligheter vilket gör det lätt att senare bygga ut antennen med ytterligare antennelement om man vill rikta signalen i ytterligare riktningar eller om man behöver nå längre avstånd.

Återbrukbart åskskydd

CompleTechs antenner har ett väl genomtänkt åskskydd som skyddar både ansluten utrustning och hela antennanläggningen från oönskade effekter av indirekta åsknedslag. Komplettera med åskskyddet ComAnt LP och du har ett skydd som klarar flera nedslag utan att behöva bytas ut.

 • ComAnt D Dipolantenn

  ComAnt D dipolantenn

  En pålitlig dipolantenn, Completech Comant-D är framtagen för att stå emot vädrets makter och andra påfrestningar och utmaningar år efter år. ComAnt antennerna är vatten- och dammtäta och klassade...
  2 185,00kr3 755,00kr Ex.moms
 • ComAnt Y+ Yagiantenn

  ComAnt Y+ yagiantenn

  Comant Y+ från CompleTech är en fyrelementsyagi med 8 dBi förstärkning, en kvalitetsantenn som tack vare låg vikt klarar både hård blåst samt snö- och is-beläggning. En antenn som...
  3 994,00kr5 563,00kr Ex.moms
 • ComAnt Y+++ Yagiantenn

  ComAnt Y+++ yagiantenn

  ComAnt Y+++ är en riktantenn av yagimodell med åtta element och 11 dBi antennförstärkning, en IP67-klassad antenn som är testad inom spannet -40° - +80°C. Antennen har fäste för...
  4 494,00kr6 949,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation Completech antenner
Impedans: 50 Ω
Polarisation: Vertikal/horisontell
Antennkontakt: TNC, N (ej lagervara)
Aktiva antennelement: Tillverkade i UV-resistent ABS, PU skumfyllning
Passiva antennelement: Tillverkade i aluminium
Kapslingsklass: IP67
Temperaturområde: -40 till +80°C
För maströr: ø 35-60 mm
Montering: Monteringsplatta i strängpressad aluminium, rostfria monteringsklammer med självlåsande muttrar ingår
Åskskydd: DC kortsluten
Modeller: Yagi: Comant Y++++ med 10 element
Frekvensområden: ComAnt Y++++: 326-475, 830-960 MHz
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Strålningsmönster completech comant y++++

Comant Y++++ riktantenn Yagi 12 dB Engelsk broschyr

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök