skip to Main Content

Pris för marknadsinnovation

Induo har vunnit utmärkelsen Best Satel Marketing Innovation 2016. Utmärkelsen tilldelades Induo för företagets arbete med marknadsföring på den svenska och internationella marknaden.

Internationell utmärkelse till Induo

Utmärkelsen tillkännagavs vid en prisceremoni i Salo, Finland, den 11 november 2016 i samband med att Satel Oy, firade 30 år som tillverkare av radiolösningar för privata radionät.

-Det är ett mycket uppskattat erkännande att vinna detta pris från en av våra huvudleverantörer i konkurrens med så många andra duktiga distributörer, säger Ulf Seijmer, delägare och marknadsansvarig.

Satel Oy utvecklar och tillverkar radiolösningar för affärskritiska system och har distributörer som verkar i över hundra länder. Induo är sedan 2008 SATELs distributör i Sverige. Induo har tidigare vunnit priser som årets distributör 2008 och 2010 samt Satel Diamond Challenge 2014.

-En av de bidragande faktorerna till vår utmärkelse tror jag var det innovativa sätt vi använde för att ny ut till nya grupper med SATELs produktserie SATEL-LP där vi byggde ett fullstort arkadspel som var trådlöst. Spelet, som baserades på Raspberry Pi och komponenter från vanlig elektronikhandel, detta är produkter som många kan relatera till och förstår att den trådlösa överföringen mellan kontroller och spellogik är nära nog realtid, säger Ulf Seijmer.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök