skip to Main Content
SATEL lanserar kryptering i sina radiomodem och du kan nu beställa speciella versioner av SATELLINE-EASy med AES-128 bitars kryptering. Genom att använda en egen frekvens, SATELs proprietära radiostandard som ingår i alla modem och kryptering kan riktigt säkra nät byggas.

Säkrare radio med kryptering

Kryptering blir allt mer efterfrågat i infrastruktursystem och det är därför en välkommen nyhet att vi kan erbjuda det även i radiomodemsklassikerna. Modellerna som är tillgängliga med kryptering hittar du nedan.

Radiomodem med kryptering

SATELLINE-EASy

SATELLINE-EASy 869 MHz utan displayEn storsäljande radiomodemsklassiker med display som tillval, ett radiomodem som täcker många olika frekvensband.

SATELLINE-EASy

SATELLINE-M3-TR1

Radiomodul SATELLINE-M3-TR1Radiomodulerna SATELLINE-M3-TR1 är radiomodem i kretskortsformat, perfekta för inbyggnad i allehanda OEM-applikationer.

SATELLINE-M3-TR1

SATELLINE-EASy Pro 35W

Högeffektsradiomodem för GPS och lantmäteriHögeffektversionen av SATELLINE-EASy som både är vatten- och dammtät samt kan överbrygga långa avstånd.

SATELLINE-EASy Pro 35 W

SATEL EASy-Proof

IP69K klassat radiomodemVattentätare än så här blir inte ett SATEL-radiomodem av idag. IP69K-klassat radiomodem som kan högtryckstvättas med varmvatten.

SATEL Easy-Proof

Flexibla och mångsidiga klassiker

SATELLINE-Easy är en serie radiomodem som ger en kompakt och flexibel lösning för affärskritiska applikationer eller applikationer där data skall överföras över långa avstånd.

SATELLINE radiomodem är alltid on-line och ger tillförlitlig realtidskommunikation över avstånd som sträcker sig från tiotals eller hundratals meter upp till och bortom 100 kilometer. Radiomodemen är flexibla och kan användas både som understation, masterstation och repeater. Detta gör det enkelt att senare bygga ut sina nät då man kan utgå från befintlig hårdvara.

Radionät med SATELLINE radiomodem nätverk är flexibla, lätta att bygga och kan täcka en rad olika lösningar från enkla punkt-till-punkt-förbindelser till stora nätverk som omfattar hundratals modem. Tack vare möjligheten att använda en egen frekvens kan säkerheten i överföringen ytterligare garanteras.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök