skip to Main Content
Nu lanserar vi tre nya trådlösa sensorer anpassade för industriella givare. De nya trådlösa sensorerna bygger på BLE (Bluetooth Low Energy) teknik, vilket gör att dessa blir en trådlös brygga mellan standardgivare och till exempel en IoT-plattform eller styrsystem.

De nya sensorerna är ultrakompakta och har stöd för öppen, trådlös teknik. Därmed kan sensorerna implementeras i en uppsjö olika lösningar inom tillverkningsindustri, fastighetsautomation, ventilationssystem, fordonssystem och övervakningstillämpningar.
standardgivare ble sensorer

Bra prestanda och lång räckvidd

Sensorerna har en batterilivslängd på upp till 17 år och en räckvidd på upp till 500 meter. De är anpassade för olika typer av givare och de har stöd för olika ingångar och utgångar, I/O. De tre modellerna har stöd för analoga ingångar, digitala ingångar samt digitala utgångar.

BLE sensorer för industriella givare

Industriella BLE-sensornoder från ELA InnovationBLE-sensorerna har en kompakt storlek (ø 57 mm och 20 mm höjd), låg vikt (50 g) och robust konstruktion. En slagtålig kapsling klarar tuffa tag och gör att produkterna är IP68-klassade. Sensorerna är klassade för användning från -40°C till +85°C och kan installeras genom att skruva fast dem, sätta dem med dubbelhäftande tejp, eller montera dem i en speciell hållare.

Sensorerna programmeras via NFC, via dator, mobil eller surfplatta, vilket gör driftsättning snabb och smidig.

Lätt att komma igång

Med de nya produkterna så sänker vi tröskeln för att implementera och komma igång med IoT-projekt. Tack vare att sensorerna blir en trådlös förlängning av sensorer, befintliga sensorer eller valfria standardsensorer, är det enkelt och smidigt att komma igång med tester av IoT. Tack vare en attraktiv kostnadsbild är sensorerna lämpade även för större system och tillämpningar, så enheterna är anpassade för allt från testsystem eller proof of concept till stora system med tusentals mätpunkter.

 • Blue PUCK AI

  Blue PUCK AI

  Blue Puck AI är en industrianpassad sensornod för analoga givare. En sensornod som har en imponerande driftstid och räckvidd. Den tåliga och kompakta IP68-klassade noden passar i stort sett...
  665,00kr Ex.moms
 • Blue PUCK DI

  Blue PUCK DI

  Blue Puck DI är en industrianpassad sensornod där man vill övervaka digitala givare via Bluetooth. En sensornod som har en imponerande driftstid och räckvidd. Den tåliga och kompakta IP68-klassade...
  665,00kr Ex.moms
 • Blue PUCK DO

  Blue PUCK DO

  Blue Puck DO är en industrianpassad sensornod där man vill styra utgångar via Bluetooth. En sensornod som har en imponerande driftstid och räckvidd. Den tåliga och kompakta IP68-klassade noden...
  665,00kr Ex.moms

För oss är IoT ett brett begrepp. Vi definierar IoT som en samling disruptiva tekniker som möjliggör digitalisering. Genom IoT kan företag få datadrivna insikter som kan hjälpa dem fatta bättre beslut. Med IoT kan vi snabbare nå klimat och jämställdhetsmål. För att snabbare lyckas med en IoT-satsning så är det viktigt med kunskap. Vi har därför satt ihop en 100-sidors publikation om IoT. Du kan ladda ned den genom att ange mailadress och namn nedan, du får därefter ut ett mail med information om hur du laddar ned guiden.

* obligatoriska fält

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök