skip to Main Content
Internet of Things är något vi brinner för och vi vill gärna sprida vår kunskap om IoT då det finns mycket olika fakta tillgängligt på internet. Genom att sprida rätt kunskap är det lättare att göra rätt köp och på så sätt kan vi uppmuntra till smartare investeringar.

Guider om IoT

I våra kunskapsguider om IoT lär vi dig mer om allt från vilka frekvensband du skall använda till hur olika protokoll fungerar. Om du skall välja LoRa eller NB-IoT. Här hittar du allt om IoT samlat på en plats!

Guider IoT

IoT -Internet of Things

I våra kunskapsguider om IoT lär vi dig mer om allt från vilka frekvensband du skall använda till hur olika protokoll fungerar.
LÄS MER!

Effektiv mätning av luftkvalitet

Kom igång snabbt med mätning av luftkvalitet. Vårt IoT-paket är lätt att driftsätta. Presentation av luftkvalitetsdata via en plattform du kan anpassa. Konkurrenskraftigt pris!
LÄS MER!
5g Bygger På Tre Tekniker

NB-IoT och LTE-CATM1 del av 5G

Standarden LTE-CAT M1 och NB-IoT, har vi lärt känna som 4G standarder. Men faktum är att bägge är en del även av 5G-standarden, låt oss förklara närmare!
LÄS MER!

Effektiv mätning av temperatur och luftfuktighet

Kom igång snabbt med mätning av temperatur och luftfuktighet. Vårt IoT-paket är lätt att installera. Presentation av data via en plattform du kan anpassa. Konkurrenskraftigt pris!
LÄS MER!

För oss är IoT ett brett begrepp. Vi definierar IoT som en samling disruptiva tekniker som möjliggör digitalisering. Genom IoT kan företag få datadrivna insikter som kan hjälpa dem fatta bättre beslut. Med IoT kan vi snabbare nå klimat och jämställdhetsmål. För att snabbare lyckas med en IoT-satsning så är det viktigt med kunskap. Vi har därför satt ihop en 100-sidors publikation om IoT. Du kan ladda ned den genom att ange mailadress och namn nedan, du får därefter ut ett mail med information om hur du laddar ned guiden.

* obligatoriska fält

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök